Thursday, January 3, 2008

Innerväggar, luftspalt

Luftspalt vind

Luftspalt upp i kupan

Uppregling vägg

Mäta rätt måste man!
Klingen vid vägg med elskåp



Gullungen med pappas peltor, det är grejer det !



4 comments:

Anonymous said...

NU BÖRJAR DET HÄNDA SAKER, TUR ATT NI ÄR SÅ HÄNDIGA.
SÖT LITEN JOBBARTJEJ HAR NI MED ER OXSÅ.
kram
FAR-MOR

Anonymous said...

Gostei muito desse post e seu blog é muito interessante, vou passar por aqui sempre =) Depois dá uma passada lá no meu site, que é sobre o CresceNet, espero que goste. O endereço dele é http://www.provedorcrescenet.com . Um abraço.

Anonymous said...

Häftig hittade in på er blogg via byggahus.se då jag sökte lite allmän husinformation. vi har blivit erbjuden en tomt i Källviken och funderar på att bygga doppingen där...men vi har dock ännu inte bestämmt oss för tomte ligger lite förnära järnvägen tycker vi. Va kostar er lösning när ni gör så pass mycket själva?

Anonymous said...

Tack för välkomnandet Matilda!
Vi är från Avesta från början.
Ja, det är tufft att plugga speciellt när man har barn, men samtidigt är detta en dröm så vi får se hur långt den når, kanske nöjer jag mig en dag med att vara sjuksköterska eller så går det hela vägen fram till barnmorska.
Ja min man träffade våra blivande grannar och berättade att hon jobbar där. Jag har tänkt försöka söka sommarjobb denna sommar på BB eller förlossningen och får jag inget där hoppas jag att jag får jobba på barnkliniken där jag var förra sommaren och stortrivdes.
Ja, vi kommer och berikar Källviken med en hel egen "drös" av barn då vi har 6 st! Men endast 3 är små, 2 tonåringar och en vuxen son som flyttat hemifrån.
Vi ses säkert på bygget framöver.
Jeanette